Politică de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Bucureşti, str. Baicului nr. 51A, Clădirea CO35, parter, sector 2, contra-cost*, prin intermediul operatorilor de servicii de curierat (FAN Courier, Cargus etc.) agreați de către deținătorul site-ului.

În condiții normale, expedierea de către vânzător se efectuează în termen de până la 3 zile lucrătoare de la data acceptării comenzii.
În cazul în care bunurile nu sunt disponibile pentru expediere, Vânzătorul va contacta cumpărătorul prin e-mail/telefon și va propune acestuia fie un timp de așteptare de maxim 10 zile lucrătoare pentru a expedia comandă, fie rambursarea sumei achitate de către Cumpărător.

Durata de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate de către Vânzător, precum și de timpii de preluare, de procesare și de livrare care țin de activitatea internă a operatorului de servicii de curierat. În condiții obișnuite, bunurile se vor livra într-un interval de 1-3 zile lucrătoare de la preluarea acestora de către curier de la depozitul Vânzătorului. Vânzătorul nu poate fi ținut răspunzător pentru depășirea de către curier a timpilor de livrare pe care acesta și i-a asumat.

Livrarea se va efectua la adresa indicată de către Cumpărător. Vânzătorul nu poate fi ținut răspunzător pentru lipsa corectitudinii datelor de livrare/contact furnizate de către Cumpărător prin formularul de comandă.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem efectua livrări la adrese din afară teritoriului României.