ss391

Kipa

De multe ori ni se spune că aspectul fizic nu contează, și că interiorul este cel care primează. Dar ce se întâmplă atunci când într-un anumit mediu, o anumită haină dictează modul în care vei interacționa cu ceilalți? De câte ori o cămașă bine aleasă nu ți-a schimbat starea de spirit în acea zi îndrumându-te spre succes?

Misiunea noastră

Compania noastră Kipa urmează acest principiu în procesul de confecționare al uniformelor și echipamentelor, făcând ca fiecare purtător al hainelor create să se simtă ca un învingător. Fiecare obiect vestimentar este creat cu multă migală și afecțiune în fabricile noastre pentru ca rezultatul finit să se ridice la standardele clienților noștri.

Valori

st002-1
st111-2
st208-1
st002-2

Povestea noastră

De-a lungul vremii, Kipa s-a diferențiat în piață prin flexibilitatea de care a dat dovadă în crearea diverselor linii vestimentare care s-au mutat pe dorințele clienților.

 

Pe lângă confecționarea obiectelor vestimentare, Kipa oferă: 

  • servicii de design și o largă paletă de modele și culori astfel încât fie dacă ai o școală, un club sportiv sau o fabrică să te poți remarca
  • interacțiunea cu părinții este asigurată de către echipa noastră reprezentantă care se va ocupa de comunicarea cu părinții asigurându-se că fiecare uniformă este în standardele prezentate și că atât aceștia cât și copiii lor sunt mulțumiți de uniforme/ echipamente